Oznámení
Nebyly nastaveny údaje pro přístup do Facebook API (je nutno vytvořit FB aplikaci a získat přístupové údaje, ty následně nastavit v administraci CMS)

Prodlužuje se zkušební doba po v rámci čerpání dovolené?

14.8.2024 Hubert Peter Pazdera

Výchozí situace je následující: Pokud nastoupíte do nového zaměstnání a máte zkušební dobu tři měsíce a ve zkušební době čerpáte týden dovolené – prodlužuje se tím zkušební doba?

Dovolená není důvodem k prodloužení zkušební doby. Zkušební doba se podle zákona prodlužuje pouze v případě, že zaměstnanci nemohou pracovat (překážka na straně zaměstnance) pro nemoc nebo úraz nebo musí nastoupit na vojenskou službu – zkušební doba se tak prodlouží o počet dnů  nepřítomnosti zaměstnance.

Potřebujete poradenství v oblasti pracovního, nájemního, spotřebitelského práva, občanského práva nebo v rámci obecného právního poradenství a pojišťovnictví ve Švýcarsku? Nebo potřebujete poradit ohledně povolení k pobytu, sociálních dávek/důchodu, doplňkové sociální pomoci (nebo jiné pomoci v hmotné nouzi)?

Plánujete bydlet, pracovat, nebo podnikat ve Švýcarsku?

Naše Treuhandbüro má zkušenosti ve všech oblastech občanského práva; nájemního práva, pracovního práva, rodinného práva, pojistného práva, dědického práva atd., jakož i v rámci podnikání a obchodního práva. 

Tradičně, již po 41 let činnosti, zůstává platné, že všichni česky nebo slovensky mluvící lidé z celého světa, mají prvních 45 minut poradenství zdarma.

Rádi se budeme Vaším případem zabývat.

Volejte na tel.: 044 933 07 33.

AGENTUR PAZDERA, Treuhandbüro

Kreuzplatz 20, 8008 Zürich

E-mail: info@pazdera.ch

www.agenturpazdera.cz

www.pazdera.ch

picture
picture

Rádi se budeme Vaším případem zabývat.

Volejte na tel.: 044 933 07 33

AGENTUR PAZDERA, Treuhandbüro

Kreuzplatz 20, 8008 Zürich